Wat kost het ? Vraag een offerte aan wanneer u het 100% zeker wilt weten! Gratis en vrijblijvend Gratis en vrijblijvend informatie en offertes    aanvragen bij maximaal 5 bedrijven Direct uit uw eigen regio Gratis folders, brochures & tarieven ontvangen Eenvoudig vergelijken U bent tot niets verplicht Waarom meerdere offertes ? Er is altijd prijsverschil tussen aanbieders Ontvang verschillende informatiepakketten Beter vergelijken U bespaart geld en vergaart kennis In slechts 1 min. meerdere offertes aanvragen U bent tot niets verplicht Tips !  Vraag om eventuele subsidiemogelijkheden  Vraag om aanbiedingen  Verstrek nauwkeurige informatie Wat-kost-het.nl is een initiatief van Cleveryards BV, specialist in online financiële informatie | Disclaimer | Privacy Offertes vergelijken = geld besparen Eenvoudig in 1 minuut honderden euro's besparen Het team van Wat-kost-het.nl staat voor u klaar ! Offertes aanvragen & vergelijken = gegarandeerd altijd geld besparen Ontdek de goedkoopste aanbieders: Met 1 formulier vrijblijvend offertes aanvragen bij max. 6 aanbieders in uw regio.
Isoleer uw woning met subsidie 2014 Isolatie

Uw woning isoleren is altijd verstandig

Door isolatie bespaart u op uw jaarlijkse energiekosten

Tussen 1997 en 2012 zijn de energieprijzen in Nederland met ongeveer 120% gestegen terwijl alle andere goederen en diensten met slechts 35% stegen. Ook in de komende 15 jaar worden prijsstijgingen verwacht in verband met toenemende vraag in de wereld en het beperkte aanbod van bijvoorbeeld aardgas. Door een woning zoveel mogelijk energiezuinig te maken wordt het verbruik fors teruggebracht. De belangrijkste methode om dat te doen is het aanbrengen van isolatie zoals kruipruimte-isolatie, gevel- en dakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas etc. Comfortabeler wonen door isolatie

Het leefklimaat in de woning wordt veel aangenamer doordat vloeren, muren en ramen minder koud aanvoelen en er minder vocht in de woning condenseert. Ook het ontbreken van tocht wordt door veel mensen als aangenaam ervaren.

Isoleren maakt de woning meer waard

Een goed geïsoleerde woning is beduidend meer waard en ook zal het Energielabel verbeteren wat weer goed is voor de woningwaarde.

Permanent laag btw tarief voor isolatiewerkzaamheden voor het energiezuiniger maken van de woning geldt het lage BTW-tarief (6% ipv 21%) op dit soort werkzaamheden. (Korting is alleen op arbeidskosten van toepassing). Vraag nu offertes aan om te weten wat isolatie in uw geval zou kosten.


ATTENTIE !

Uw woning isoleren ?

Maak dan gebruik van het laag btw tarief op isolatiewerkzaamheden.

(2015&2016, permanente

Laag btw regeling)+ Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (2016-2019)

ATTENTIE !

Uw woning isoleren ?

Maak dan gebruik van het laag btw tarief op isolatiewerkzaamheden.

(2015&2016, permanente

Laag btw regeling)+ Subsidie Energiebesparing Eigen Huis (2016-2019)